divendres, 29 d’abril del 2011

PUBLICADA AL BOP LA LLISTA DEFINITIVA D'INDEPENDENTS DE LA LLÉMENA A LES ELECCIONS DEL 22-M

La setmana passada varen sortir publicades al BOP les llistes provisionals de tots els municipis per a les eleccions que tindran lloc el proper 22 de maig.

La llista d'Independents no és una llista provisional ni per fer gruix, perquè tots els que hi constem ho fem a consciència. És una llista pensada i repensada per tirar endavant un projecte a llarg termini amb el que els veïns de Sant Martí puguin identificar-se. Aquest cop en Josep Anguera (Can Martí), que en les anteriors ocasions ha estat cap de llista i alcalde en les eleccions del 2007, ha demanat el relleu. També ho ha demanat així na Pilar Martí (Can Reixach). Tanmateix, no volen desvincular-se del projecte que varen endegar fa uns anys, i aportaran la seva experiència i criteri als qui encapçalin la llista.
La proposta actual és engrescadora perquè reuneix la diversitat pròpia del grup i entenem que del municipi.
Al capdavant, en Lluís Buch, de Can Puig del Pla de Sant Joan. En Lluís és nascut a Sant Martí i es dedica a la pagesia. El cap de setmana anterior a les eleccions viatjarà a Suècia per participar en el Campionat Mundial d'Arada, competint amb altres pagesos de 28 nacionalitats diferents. Malgrat que el trobarem a faltar en un cap de setmana tan important com és l'anterior al de les eleccions, li desitgem tota la força i sort per fer un bon paper i sobretot perquè gaudeixi d'aquesta experiència.
En segon lloc, en Santi Gómez, de Can Trias, a Sant Martí. Ja ha estat regidor en les anteriors eleccions, i un cop més està disposat a dedicar el seu temps, entusiasme i experiència, per contribuir en el que calgui pel poble. És membre actiu i tresorer de l'associació La Llémena, espai natural, de promoció de la conservació i coneixement de la Vall.
En tercer lloc, na Susanna Fernández, de Can Montjé, a Granollers de Rocacorba. Arribada fa 4 anys al municipi, s'ha implicat en activitats diverses del poble, com ara l'organització de la festa major de Granollers o l'Enrondallémena, a més de formar part de l'associació de propietaris del seu veïnat, entre d'altres. El seu compromís en aquest moment és creixent amb el poble i amb els seus veïns, i per això ha trobat engrescadora la proposta política d'ILL.
Al quart lloc de la llista hi ha en Rudolf Van Der Haar, que va arribar a Sant Martí de Llémena l'any 2002, és a dir que ja fa gairebé 10 anys que hi viu, i ha col·laborat gairebé des de llavors en l'ILL i especialment en els temes relacionats amb el medi ambient.
Al cinquè lloc hi ha l'Olga Castaño, que viu al pla de Sant Martí des de l'any 2004. Juntament amb el seu xicot tenen un petit negoci ramader de vaques i ha estat cartera del poble durant dos anys gairebé. Ha participat en la festa major de Sant Martí i en l'Enrondallémena i se sent satisfeta de les relacions establertes al poble.
L'Albert Piqué és qui ocupa el sisè lloc. Tècnic ambiental de professió i veí de Cal Casich a Les Serres des de l'any 2007, fa set anys va iniciar la implantació del compostatge casolà a Sant Martí de Llémena per encàrrec del Consell Comarcal del Gironès i l'Ajuntament de Sant Martí de Llémena. Ha treballat com a consultor en agricultura ecològica i és professor de permacultura des de fa més de deu anys. Actualment treballa com a tècnic de comunicació per a Iniciativa per Catalunya-Verds a les comarques gironines. Ocasionalment també treballa al centre de Can Font, a Llorà.
En el darrer i, per tant, setè lloc de la candidatura hi ha en Toni Ruiz, veí de Llorà i tècnic d'ocupació. Col·labora, a més, amb diverses entitats socials com a voluntari. Ja va ser candidat en l'anterior legislatura.
També comptem a la candidatura, però com a suplents amb en Jordi Recasens, del Pla de Sant Joan, i amb els que fins ara han estat la número dos i el número u, la Pilar Martí, de Can Reixach, i en Josep Anguera, de Can Martí.
Hi ha però, altra gent que tot i no aparèixer a la llista, treballa de valent i està igualment compromesa amb el projecte d'ILL, com ara en Domènec Montjé, veí de Granollers de Rocacorba, o en Jaume Soler, del pla de Sant Martí, per anomenar-ne alguns.
De moment ja sabeu qui som. Aviat us explicarem què volem fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada