divendres, 6 de maig del 2011

COMENÇA LA CAMPANYA!


Ja fa dotze anys que Independents de la Llémena participem de la política municipal a Sant Martí de Llémena. Amb l'experiència acumulada al llarg d'aquest temps, hem assolit un coneixement més ampli de les necessitats i potencialitats del poble. Això, i el suport de la gent, ens encoratja encara més, per conduir un procés de canvi necessari en la gestió del nostre ajuntament.

Els que formem part d'aquest equip, sempre tenim present el poble que volem:
  • Un poble amb una àmplia participació ciutadana en el govern municipal
  • Un poble amb un desenvolupament sostenible que garanteixi la preservació del nostre entorn
  • Un poble econòmicament sanejat
Properament farem arribar el butlletí on trobareu les idees més importants d'aquest projecte així que us convidem a llegir-lo.

I si voleu saber-ne més, podeu continuar consultant el nostre blog http://independentsllemena.blogspot.com/. Aquí trobareu aviat el programa complet i informació dels candidats, entre d'altres coses.

I recordeu que us facilitem l'adreça electrònica on atendrem tots els suggeriments o consultes que pugueu plantejar-nos: independentsll@gmail.com.

I encara més! El 15 de maig, al Cau de la Vall, a Llorà, celebrarem un dinar al que ens agradaria que ens acompanyéssiu i així tenir la oportunitat de conèixer-nos i parlar del poble que volem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada