dimecres, 18 de maig del 2011

PROGRAMA ELECTORAL 2011

A ILL entenem que l'Ajuntament no és de l'Alcalde, de l'equip de govern, o de cap partit, sinó que és del poble i ha de servir el poble. Però actualment,
  • Es convoquen els plens al darrer moment, sense deixar opció a tots els regidors i regidores per a consultar els documents i preparar les seves propostes.
  • Moltes decisions es prenen a les reunions de l'equip de govern. Reunions no públiques i de les quals no es publiquen actes fins mesos després.
  • Una decisió tan important com el projecte d'urbanització Vall de Llémena ni tan sols va ser aprovat pel ple, ho va ser per decret d'alcaldia sense consultar amb els veïns afectats.

No, no hem copiat per error el nostre fulletó del programa de l'any 2007.
Malauradament, quatre anys després, res de tot això no ha canviat!


L'Ajuntament continua discutint d'amagat les actuacions a emprendre, sense tenir en compte les idees o propostes dels regidors a l'oposició.  Les dates i hores dels plens ja ni tan sols es comuniquen als veïns per si algú pot estar afectat o interessat a assistir-hi.

El consell de redacció de La Banya de Boc, la revista del poble, és controlada per l'equip de govern sense permetre la publicació d'escrits que no considerin oportuns.

L'equip de govern continua volent fer les obres públiques per la via de la imposició i sense tenir en compte el parer dels veïns afectats.  Aquest any també podem afegir a la llista el Projecte d'urbanització de Granollers de Rocacorba...



Però, encara amb més motiu malauradament, nosaltres no som els únics que podríem copiar el nostre programa del 2007.
L'actual equip de govern, malgrat poder governar amb majoria absoluta durant aquests quatre anys, no ha complert gairebé cap de les promeses electorals que hi havia presents al seu programa.

Un cop tretes les actuacions que han estat fetes pel Consell Comarcal, i les que ja estaven iniciades quan hi va haver les anteriors eleccions, les promeses complertes per l'equip de govern durant el mandat les podem comptar amb els dits d'una mà.


Fins i tot dos projectes que ja estaven en preparació fa quatre anys, com la Urbanització de Granollers de Rocacorba o la construcció d'una Llar d'infants pel nostre poble (amb projecte, permisos, terreny, i subvenció aprovada inclosos) no han estat portades a terme pel govern municipal.

És l'hora de canviar aquesta situació, i que l'Ajuntament escolti el parer dels veïns a l'hora de fer les coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada