divendres, 13 de maig del 2011

ILL, què hem fet i què volem fer

1. Què hem fet Independents de la Llémena?

Durant els últims 4 anys hem participat a l'Ajuntament -fins on se'ns ha permès per part de l'equip de govern municipal-, plantejant, per exemple, iniciatives de sanejament i estalvi de l'economia municipal.  També hem presentat propostes per millorar el funcionament de l'Ajuntament i per resoldre les necessitats del poble, sempre fidels al nostre programa electoral i atents a les necessitats dels veïns.
Hem de dir, amb tota sinceritat, que hi ha hagut actuacions dutes a terme per l'Ajuntament que s'han pogut fer, més bé o més malament, perquè ILL hem proposat, argumentat, forçat i/o convençut a l'equip de govern, com a ara les taxes d'aigua més equilibrades o la reducció de l'enllumenat públic.   I també cal dir que hem donat suport a totes aquelles propostes que hem considerat que beneficiaven al poble, fos qui fos qui les hagués proposat.

Però hi ha hagut molts altres temes en què no hem pogut fer més estant a l'oposició, com és el cas de la manca de sanejament econòmic de l'Ajuntament, de la manca de participació ciutadana a la gestió del municipi, o del projecte de l'escola per a la mainada, etc.

Amb altres temes hem estat rotundament en contra, com ara amb la reconstrucció de l'edifici de l'ajuntament tal com s'està executant, de previsible alt cost de manteniment i poca superfície útil;  amb el consell de redacció de la revista "Banya de Boc", limitat a l'equip de govern;  amb l'elaboració del pressupost al marge dels veïns;  o amb la poca freqüència dels plens i la seva manca d'informació.
L'oposició a aquests temes sempre ha estat perseguint dos objectius: una gestió eficient i un funcionament democràtic de l'ajuntament, l'ens públic que ha de vetllar per la millor qualitat de vida dels seus ciutadans.

2. Què volem i com volem fer-ho, Independents de la Llémena?
Per tant, aquí estem de nou, per demanar la vostra participació i el vostre suport a la tasca comuna de fer de Sant Martí de Llémena un poble on sigui agradable i saludable viure-hi, on l'Ajuntament representi de veritat els interessos i les inquietuds de la gent, on els interessos particulars se subordinin a l'interès general i on l'entorn sigui una continuïtat i un factor integrat a la nostra qualitat de vida.
Ben aviat penjarem el programa sencer per tal que pugueu consultar les nostres propostes.

1 comentari: