dimarts, 19 de juliol del 2011

Nota de premsa: Jaume Busquets veta la participació de les entitats del poble en la revista municipal




En el ple celebrat ahir a Sant Martí de Llémena no va prosperar la moció presentada pel grup d'Independents de la Llémena, amb els vots en contra de CiU -en majoria-. El Secretari municipal va recordar que el vot de CiU no s'ajusta a la legalitat. La moció demanava la participació dels grups municipals i les diferents entitats del municipi en el consell de redacció de la revista municipal, actualment format només per membres de l'equip de govern de CiU. El vot en contra del grup de CiU es va emparar en l'afirmació de l'alcalde, Jaume Busquets, que va manifestar que "mentre jo sigui alcalde la revista no es polititzarà".
Legalment s'hauria de constituir el consell de redacció de la revista atès que l'articulat de la llei de règim local obliga a mantenir la pluralitat representada en el ple en totes les publicacions municipals (inclosa la pàgina web).

Independents de la Llémena va presentar la moció després d'haver rebut la negativa a publicar articles d'interès en la revista durant els darrers anys, i rebre la queixa de veïns que també havien volgut escriure sobre temes d'interès i actualitat en el municipi i s'havien trobat amb la negativa de l'alcalde.

Per a Santi Gómez, regidor d'Independents de la Llémena, "no és de rebut que el proper president del consell comarcal es presenti amb unes pràctiques tan poc democràtiques en el seu municipi i vulnerant la legalitat, per posar-se a presidir la resta de municipis de la comarca".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada